Kurpitsakeitto pekonilla

Kuori kurpistsa, poista siemenet.

Paloittele.

Kuori sipuli ja paloittele.

Paahda paistinpannulla pienessä öljy tilkassa.

Kaada vesi, liemikuutio ja kasvikset kattilaan.

Keitä n 20 minuuttia.

Soseuta monitoimikoneessa tai sauvasekoittimella.

Kaada kattilaan lisää tuorejuusto ja lämmitä kunnes juusto on sulanut.

Lisää makua tähän saat paahtamalla pekonia seuraksi.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 438 grammaa

Pakkasukko
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 292g46kcal2.2g5.8g0.3g5.8g
Vesi409g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow7.6g20kcal0.8g0.8g1.5g0.1g
Philadelphia maustamaton tuorejuusto (Kraft), annos 25g29g73kcal1.7g0.9g6.9g0.1g
Sipuli (kuorittu)29g7.9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1533g294kcal10.2g17.8g17.6g13g
Valittu annoskoko767g147kcal5.1g8.9g8.8g6.5g
Annoskoko puolitettuna383g74kcal2.6g4.5g4.4g3.3g
Arvot/100g100g19kcal0.7g1.2g1.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=310093