Balsamicosilakat

Laita nahattomaksi kuoritut silakkafileet likoamaan etikka-suolaveteen vähintään neljäksi tunniksi, mieluiten yön yli. n. 300g silakkaa, 5 dl vettä, 0,5 rkl suolaa 0,5 dl väkiviinietikkaa.

Valuta silakat huolella.

Sekoita marinadi ja kaada silakoiden päälle.

Silakat ovat valmiita nautittavaksi vuorokauden kuluttua, mutta parhaimmillaan ne ovat 2-3 vrk:n jälkeen.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 479 grammaa

Summer100
AineksetMääräEnergiaPHRK
Suola, annos 3g80g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 384g1559kcal0g383.6g0g0g
Viinietikka balsami800g280kcal0g8g0g0g
Rypsiöljy rainbow1600g14400kcal0g0g1600g0g
Silakkafilee 4800g6898kcal768g0g427.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15328g46274kcal1536g783.2g4054.4g0g
Valittu annoskoko7664g23137kcal768g391.6g2027.2g0g
Annoskoko puolitettuna3832g11568kcal384g195.8g1013.6g0g
Arvot/100g100g302kcal10g5.1g26.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=70794