Kurpitsakeitto

Soseutetaan ja kypsennetään.

Näiden lisäksi suolaa ja timjamia, muita mausteita maun mukaan.

Halutessaan voi laittaa leipäkuutioita päälle ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 213 grammaa

Nirputi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kurpitsa 2995g476kcal22.5g59.9g3g59.9g
Parsakaali brokkoli 1198g420kcal55.4g23.4g3.6g30g
Kanaliemikuutio, sisältää vehnää 60g195kcal5.4g8.4g15.6g0.6g
Vesi, vesijohtovesi 2995g0kcal0g0g0g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 28 % 90g249kcal1.8g2.7g25.2g0g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15336g2858kcal178.8g220.4g96.2g192.2g
Valittu annoskoko7668g1429kcal89.4g110.2g48.1g96.1g
Annoskoko puolitettuna3834g714kcal44.7g55.1g24.1g48.1g
Arvot/100g100g19kcal1.2g1.4g0.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142743