Jauheliha-papukastike

Ruskista jauheliha, tarvittaessa laita öljyä.

Lisää pilkottu sipuli, karkeaksi raasteeksi raastettu porkkana ja pavut.

Lisää tomaattimurska ja maustetahnat, lisää tarvittaessa suolaa ja pippuria.

Hauduta miedolla lämmöllä puolisen tuntia.

Nauti spagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Linssipapu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1440g2390kcal273.6g0g144g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl108g972kcal0g0g108g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g990g277kcal5.9g58.9g2g24.8g
Sipuli 450g136kcal5.6g21.6g0.9g7.6g
Papu valkoinen, keitetty 1800g1937kcal151.7g252g6.3g126g
Tomaattimurska 1440g423kcal8.1g76.3g2.9g27.4g
Vesi, vesijohtovesi 1080g0kcal0g0g0g0g
Rajah Mild Curry Paste (10g)144g206kcal5.6g12.5g14.8g0g
Harissa 1 annos = 30 g108g301kcal8.5g56.7g9g0g
Ketsuppi, Heinz108g111kcal1g26g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15336g13508kcal920g1008g576g374.2g
Valittu annoskoko7668g6754kcal460g504g288g187.1g
Annoskoko puolitettuna3834g3377kcal230g252g144g93.6g
Arvot/100g100g88kcal6g6.6g3.8g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=149468