Italialainen parsakaalikeitto

Laita liemikuutiot kiehuvaan veteen, samoin porkkananpalat.

Paista suikaloitu liha ja kippaa keiton joukkoon.

Lisää pilkottu tomaatti sekä parsakaali.

Samoin pätkitty spagetti ja sitruunamehu.

Mausta pippurilla ja yrteillä.

Valmista kun spagetti on kypsää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 426 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana 675g221kcal4.2g37.6g1.4g17.2g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow59g152kcal5.9g5.9g11.7g0.9g
Porsaankylki, paistettu ilman rasvaa 563g2564kcal117.9g0g235.8g0g
Parsakaali, keitetty, suolaton 1013g355kcal46.8g19.8g3g25.3g
Tomaatti 495g113kcal2.8g17.1g1.5g6.9g
Spagetti 338g1105kcal34.4g224.2g3.7g11.3g
Vesi, vesijohtovesi 4503g0kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton23g4.7kcal0.1g0.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15336g9030kcal424.2g610g514.2g123.2g
Valittu annoskoko7668g4515kcal212.1g305g257.1g61.6g
Annoskoko puolitettuna3834g2258kcal106.1g152.5g128.6g30.8g
Arvot/100g100g59kcal2.8g4g3.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=218143