Marinadi kasviksille

Loistava marinadi kasviksille! Tämä määrä toimii noin yhdelle kilolle kasviksia, esim.

porkkana, kukka- tai parsakaali, paprika, sipuli, kesäkurpitsa, munakoiso, sienet.

Paloittele kaikki kasvikset.

Kaalit kannattaa kiehauttaa nopeasti ennen marinointia, ja muut kasvikset esim.

paahtaa uunipellillä grillivastuksen alla kevyesti, kunnes saavat hiukan ruskeata väriä.

Eri kasvikset vaativat hiukan eri aikoja.

Sitten vaan ladotaan kasvikset kannelliseen lasi- /muovikulhoon, ja marinadi päälle.

Voit vielä tiivistää setin levittämällä päälle tuorekelmun.

Marinoi vähintään 4-5 tuntia, mielellään seuraavaan päivään.

Ennen tarjolle laittamista kannattaa ensin valuttaa liiat nesteet pois lävikössä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 639 grammaa

Tarina67

Tarina67 sanoi...

Vasta säädän reseptiä, seuraavan aion testata puolella tuosta öljymäärästä.

sunnuntai 29.05.2011 klo 23:50

AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkoviinietikka (Rajamäen)1200g240kcal0g78g0g0g
Oliiviöljy, extra virgin (Borges)2400g21528kcal0g0g2376g0g
Sitruunamehu, laimentamaton1200g252kcal3.6g19.2g0g1.2g
Vesi2400g0kcal0g0g0g0g
Valkosipulimurska (Valkoliekki), annos 5g180g175kcal10.8g30.6g0.7g0g
Basilika, tuore 120g33kcal3.7g1.3g1g1.9g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 12g34kcal1.3g4.6g0.4g3.2g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g120g56kcal1.8g8.8g1.4g3.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15336g44634kcal42.4g285g4759g19.8g
Valittu annoskoko7668g22317kcal21.2g142.5g2379.5g9.9g
Annoskoko puolitettuna3834g11159kcal10.6g71.3g1189.8g5g
Arvot/100g100g291kcal0.3g1.9g31g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=235423