Porkkanapiirakka

POHJA
Vaahdota 4 munaa ja 4dl sokeria.

Lisää 4dl porkkanaraastetta.

Sekoita 4,5dl vehnäjauhoa, 3tl leivinjauhetta, 1tl soodaa ja 4tl kanelia.

Lisää ne vuorotellen rasvan kanssa.

Paista 200 asteessa 15-20min.

KUORRUTUS
Vaahdota voi ja sulatejuusto.

Lisää tomusokeri ja vaniljasokeri.

Vatkaa kuohkeaksi.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 77 grammaa

Tuuriviili
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu960g1210kcal105.6g2.9g86.4g0g
Sokeri 1360g5520kcal0g1358.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1560g437kcal9.4g92.8g3.1g39g
Vehnäjauho puolikarkea 1172g4021kcal119.4g820.4g14.1g41g
Leivontamargariini, Sunnuntai vähälaktoosinen800g5760kcal0g0g640g0g
Sunnuntai margariini (Raisio), annos 15g400g2880kcal4g4g320g0g
Olympia perinteinen (Valio), annos 100g400g1000kcal56g13.6g80g0g
Tomusokeri 1dl=60g1000g4000kcal0g1000g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g16g64kcal0g15.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15336g49784kcal588.8g6616.2g2287.2g160g
Valittu annoskoko7668g24892kcal294.4g3308.1g1143.6g80g
Annoskoko puolitettuna3834g12446kcal147.2g1654.1g571.8g40g
Arvot/100g100g325kcal3.8g43.1g14.9g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=356081