Jauheliha-herkkari-bolognese

Silppua sipuli ja valkosipuli ja hauduta öljyssä.

Siirrä sivuun.

Jauha liha (tai käytä valmista jauhelihaa) ja paista kahdessa erässä öljytilkassa.

Lisää neljään osaan halkaistut herkkusienet ja sipulit, häränlihafondi ja vesi kiehuvana.

Lisää myös tomaattipyree ja keittele puolisen tuntia, tai kunnes vesimäärä on vähentynyt mieleiseksi kastikkeeksi.

Mausta maun mukaan: minä laitoin paprikajauhetta, chiliä, juustokuminaa ja korianteria.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 341 grammaa

Sakrima
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan takuumurea paisti (Atria), annos 100g282g310kcal59.1g0g7.3g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g39g29kcal1.8g5.1g0.1g0g
Fondi häränliha. (Knorr), annos 10g5.6g9kcal0.5g1.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 282g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.6g50kcal0g0g5.6g0g
Sipuli (kuorittu)34g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Valkosipuli 6.8g7.3kcal0.5g1.1g0g0.1g
Herkkusieni 113g18kcal2.4g0.3g0.4g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1535g864kcal129.4g19.6g27g4.8g
Valittu annoskoko767g432kcal64.7g9.8g13.5g2.4g
Annoskoko puolitettuna384g216kcal32.4g4.9g6.8g1.2g
Arvot/100g100g56kcal8.4g1.3g1.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=229006