Tomaattinenkiinankaalikeitto

Hienonna sipuli ja kuulota sitä pikku hetki öljyssä.

Lisää pieneksi pilkottu kesäkurpitsa ja jatka.

Lisää silputtu kaali ja jokunen desi vettä.

Anna hatua kannen alla miedolla lämmöllä.

Viipaloi porkkanat ja lisää ne kattilaan.

Lisää tomaattimurskat ja pyre.

Maistele ja lisää fondia maun mukaan.

Anna porista kauan.

Itse keitin noin 2 tuntia.

Annoskoko oli lopulta 5 x 405g

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 682 grammaa

Haanis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tomaattipyree, Pirkka16g13kcal0.5g3g0.2g0.2g
Tomaattimurska, yrteillä maustettu, Rainbow, 370g83g29kcal0.8g5.7g0.4g1.2g
Tomaattimurska, Rainbow, 500 g112g39kcal1.1g7.3g0.6g0g
Sipuli (kuorittu)11g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Ruokaöljy keskiarvo 9g83kcal0g0g9.4g0g
Kesäkurpitsa zucchini 79g14kcal0.4g2g0.3g0.6g
Kiinankaali 191g38kcal3g4.3g0.6g1.7g
Kasvisfondi, Touch Of Taste, tiiviste (annos 1,5 rkl)6.7g6.7kcal0.5g1.1g0g0.1g
Vesi225g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g34g9kcal0.2g2g0.1g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1534g473kcal13.2g51.8g23.2g9.6g
Valittu annoskoko767g236kcal6.6g25.9g11.6g4.8g
Annoskoko puolitettuna384g118kcal3.3g13g5.8g2.4g
Arvot/100g100g31kcal0.9g3.4g1.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=428929