Mausteveikon Jauhelihapaistos

Paista jauheliha, sipuli ja kaali pannulla.

Lisää pippuri, suola ja jauhelihamauste.

Sekoita vesi, kananmuna, ketsuppi ja chilikastike keskenään, ja kaada pannulle tasaisesti.

Paista miedolla lämmöllä kunnes vesi on haihtunut.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Yargniathus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka naudan jauheliha 400g333g759kcal63.3g0g56.6g0g
Keräkaali, 100g125g30kcal1.5g4.2g0.2g2.6g
Sipuli 42g13kcal0.5g2g0.1g0.7g
Pirkka mexican ketsuppi13g14kcal0.1g3.2g0.1g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu113g143kcal12.5g0.3g10.2g0g
Tulinen chilikastike (Spice up!), annos 200g8.3g5kcal0.1g0.8g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.5g0.1kcal0g0g0g0g
Ruokasuola jodioitu 5.8g0.1kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1535g1927kcal156g21g134.4g6.6g
Valittu annoskoko768g964kcal78g10.5g67.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna384g482kcal39g5.3g33.6g1.7g
Arvot/100g100g126kcal10.2g1.4g8.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135462