Katkarapu-halloumi salaatti

Viipaloi punasipuli renkaiksi.

Purista appelsiinin mehu ja lisää joukkoon hunaja, suola ja pippuri, anna punasipulin tekeytyä appelsiinimausteseoksessa muutama tunti.

Sekoita sweet chilikastike katkarapujen joukkoon.

Pilko halloumi ja paista pannulla ruskeaksi.

Lisää sipuli, katkaravut ja lämmin halloumi salaatti-kurkku pedille.

VALMISTA NAUTITTAVAKSI

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Xevis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu 188g128kcal27.1g0g2.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Appelsiini, kuorittu 125g59kcal0.7g11.1g0.4g2.6g
Salaatti, jäävuori tuore250g25kcal2.8g2g0.5g2.5g
Kurkku 88g10kcal0.5g1.2g0.1g0.6g
Halloumi-juusto light, 100g63g138kcal16.9g0.6g7.5g0g
Hunaja 8.8g29kcal0g7.1g0g0g
Sweet Chili Sauce, Thai Kitchen8.8g17kcal0g4g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1535g830kcal97g55.6g21.6g12.6g
Valittu annoskoko768g415kcal48.5g27.8g10.8g6.3g
Annoskoko puolitettuna384g207kcal24.3g13.9g5.4g3.2g
Arvot/100g100g54kcal6.3g3.6g1.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=142029