Kaalipata

Kaali
Porkkana
parsakaali
sipuli
paloittele ja vettä päälle ja uuniin 150-175 hautumaan
paista jauheliha siihen jauhelihamaustetta
lisää jauheliha ja maggi fond cupit hautumaan uuniin pariksi tunniksi

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 614 grammaa

Ranetee
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali99g21kcal1.2g3.3g0.2g2.1g
Porkkana, keitetty, suolaton 75g25kcal0.5g4.3g0.2g2g
Parsakaali, keitetty, suolaton 31g11kcal1.4g0.6g0.1g0.8g
Sipuli (kuorittu)21g5.7kcal0.3g1g0g0.4g
Vesi344g0kcal0g0g0g0g
Fond cups lihaliemi (Maggi), annos 12g7.5g10kcal0.2g1.8g0.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha188g312kcal35.7g0g18.8g0g
Jauhelihamauste, annos 15g2.3g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1535g768kcal78.6g22g39g10.6g
Valittu annoskoko768g384kcal39.3g11g19.5g5.3g
Annoskoko puolitettuna384g192kcal19.7g5.5g9.8g2.7g
Arvot/100g100g50kcal5.1g1.4g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=279974