Even makaroonilaatikko

Keitä makaroni, paista jauheliha ja mausta, sekoita ne vuokaan ja kaikki kasvikset -> Sekoita munat maidon sekaan niin että käytät vain yhden keltuaisen lisää joukkoon vähän ketsuppia tai tomaattipyrettä ja sitruunapippuria.

Kaada se pastan päälle.

Laatikon päälle juustoraaste.

ja uuniin 180 astetta 45min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 307 grammaa

Epeniilo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, Myllyn paras (raaka, 1dl)208g730kcal28.1g136.7g6g6.7g
Ykkösmaito, rasvaa 1 % , d-vitamiinia 1ug 188g80kcal6.3g9g1.9g0g
Sipuli (kuorittu)23g6.2kcal0.3g1.1g0g0.4g
Kananmuna, pirkka omega 1kpl73g96kcal9.5g0.2g6g0g
Gouda juustoviipaleet (Euroshopper)38g135kcal8.6g0g11.3g0g
Paprika punainen 25g7.3kcal0.2g1.1g0.1g0.5g
Purjosipuli, annos 20g8.3g1.6kcal0.2g0.2g0g0.2g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g31g6.3kcal0.2g1.2g0.1g0.4g
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 %, paistettu ilman rasvaa 167g535kcal44.6g0g39.9g0g
Ketsuppi, Pirkka7.1g7.6kcal0.1g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1535g3208kcal196.2g302.6g130.6g16.6g
Valittu annoskoko767g1604kcal98.1g151.3g65.3g8.3g
Annoskoko puolitettuna384g802kcal49.1g75.7g32.7g4.2g
Arvot/100g100g209kcal12.8g19.7g8.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=355158