Broileria pekonilla ja sienillä

Pilko pekoni pieniksi paloiksi ja ruskista niitä pannulla.

Irtoava rasva kannattaa poistaa pannulta.

Lisää pieniksi pilkotut valkosipulinkynnet ja anna hetki paistua.

Lisää paloiksi pilkottu broileri ja anna ruskistua, lisää sienet, tilkka kermaa ja puoli purkkia Creme Bonjour Cuisinea.

Hauduta heti ja tarkista maku.

Itse käytin suolasieniä joten suolaa ei tarvinnut lisätä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 274 grammaa

Nelliflickan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka broilerin rintafileepihvi maustamaton3503g3784kcal791.7g0g63.1g0g
Pekoni atria1752g6131kcal262.7g0g525.5g0g
Sieni rouskut, suolattu 1121g292kcal17.5g25.8g5.6g32.5g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g70g73kcal5.5g11.4g0.4g1.4g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 350g1157kcal7g10.5g122.6g0g
Creme Bonjour Cuisine Tatti-Herkkusieni876g1139kcal26.3g17.5g113.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15344g25147kcal2221.4g130.4g1662.2g67.8g
Valittu annoskoko7672g12574kcal1110.7g65.2g831.1g33.9g
Annoskoko puolitettuna3836g6287kcal555.4g32.6g415.6g17g
Arvot/100g100g164kcal14.5g0.8g10.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=228489