Peruna-kikherne-fetasalaatti

1. Laita perunat kiehumaan

2. Sekoita kermaviiliin silputtu ruohosipuli ja maustekurkku + muita mausteita maun mukaan (esim.

pippuri, yrtit, valkosipuli), anna maustua jääkaapissa sen aikaa kun perunat kypsyvät ja jäähtyvät (tai kauemmin)

3. Ruskista pannulla oljyssä sipuli ja valkosipuli, lisää kikherneet ja ruskista hetki

4. Lopuksi sekoita kulhossa kuutioidut ja jäähtyneet perunat, kuutioitu feta, kikherneet, kermaviilikastike ja salaatti.

Tarjoile viileänä!

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli 24g7.3kcal0.3g1.2g0g0.4g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 78g10kcal0.9g0.8g0.2g0.9g
Ruohosipuli 12g2.7kcal0.2g0.2g0.1g0.3g
Kikherne suolattomassa vedessä, kahviherne 138g184kcal11.6g24.3g2.8g6.9g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 120g77kcal3.8g5.8g4.2g0g
Fetajuusto arla 8% (100g)120g180kcal19.2g4.8g9.6g0g
Rypsiöljy 6g53kcal0g0g6g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 261g143kcal4.1g34.2g0.4g2.2g
Maustekurkku sokerisuolattu 9g1.8kcal0.1g0.3g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g1317kcal80.4g143.2g46.6g21.8g
Valittu annoskoko768g659kcal40.2g71.6g23.3g10.9g
Annoskoko puolitettuna384g329kcal20.1g35.8g11.7g5.5g
Arvot/100g100g86kcal5.2g9.3g3g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=69964