Kanttarellispagetti

1. puhdista sienet, pienennä isommat, kuumassa pannussa nesteiden haihtumiseen asti
2. spagetit merisuolan ja oliiviöljyn kanssa kiehumaan al denteksi (1dl keitinnesteestä voi käyttää kastikkeena)
3. sipulisilppu ja voi sienien sekaan 15 minuutiksi
4. merisuolaa ja mustapippuria maun mukaan
5. puolet sienistä spagetin sekaan
6. annoksen päälle sieniä ja parmesania

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 96 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g64g467kcal0.6g0.6g51.2g0g
Täysjyväspagetti (Rainbow), annos 100g480g1608kcal62.4g326.4g7.2g30.7g
Kanttarelli, tuore, annos 50g80g12kcal1.4g0.3g0.4g1.8g
Sipuli (kuorittu)48g13kcal0.6g2.3g0.1g0.8g
Timjami (tuore) (Järvikylä), annos 10g16g7.5kcal0.2g1.2g0.2g0.5g
Parmesanjuusto (Fiorucci), annos 10g80g310kcal26.4g0g22.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g4836kcal183.2g661.6g163.6g67.6g
Valittu annoskoko768g2418kcal91.6g330.8g81.8g33.8g
Annoskoko puolitettuna384g1209kcal45.8g165.4g40.9g16.9g
Arvot/100g100g315kcal11.9g43.1g10.7g4.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=303333