Mummon leipä

Tee löysä juuri ja anna nousta puoli tuntia.

Lisää loput jauhot.

Kohota jälleen.

Leivo 2 leipää/limppua.

Kohota.

Paista 225astetta, n. 30 min. Voitele paistetut leivät laihalla vesi-siirappiseoksella.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 32 grammaa

Kelkiira
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 217g0kcal0g0g0g0g
Siirappi 63g189kcal0.1g46.5g0g0g
Hiiva 12g9kcal1.6g0.1g0g0.8g
Ruisjauho kokojyväjauho 60g184kcal5.3g33.4g1.1g8.4g
Grahamjauho 121g396kcal12.8g73.3g2.7g12g
Hiivaleipäjauho, tumma (Myllyn paras), annos 100g290g1014kcal39.1g190.1g8.4g15.9g
Suola, annos 3g4.8g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g3584kcal117.8g686.8g24.4g74.2g
Valittu annoskoko768g1792kcal58.9g343.4g12.2g37.1g
Annoskoko puolitettuna384g896kcal29.5g171.7g6.1g18.6g
Arvot/100g100g233kcal7.7g44.7g1.6g4.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=111646