RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 189g269kcal23.6g0.6g19.4g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g150g480kcal0g4.5g56.9g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)51g163kcal5.6g32.1g1.4g6.1g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g222g743kcal30.6g142.2g5.1g13.3g
Raparperi 120g40kcal0.8g6.6g0.1g1.7g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g7.5g23kcal0.8g4.5g0.5g2.1g
Leivinjauhe 7.5g13kcal0.4g2.8g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g15g55kcal0.5g11.9g0.5g0g
Hermesetas-jauhe6.7g20kcal0.1g3.8g0g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1536g3611kcal124.8g418g167.8g51.8g
Valittu annoskoko768g1806kcal62.4g209g83.9g25.9g
Annoskoko puolitettuna384g903kcal31.2g104.5g42g13g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435