Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g422g253kcal6.3g54.9g0.4g3.8g
Nakki, keskiarvo 175g409kcal20g2g36.1g0g
Kananmuna, paistettu 96g195kcal12.3g0.3g16.2g0g
Sipuli (kuorittu)44g12kcal0.6g2.1g0.1g0.7g
Suola, annos 3g4.4g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g26g237kcal0g0g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1537g2210kcal78.4g118.6g158.2g9g
Valittu annoskoko768g1105kcal39.2g59.3g79.1g4.5g
Annoskoko puolitettuna384g552kcal19.6g29.7g39.6g2.3g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386094