Kekin oliivi-leseleipä

Lämmitä vesi +42 ja lisää joukkoon leseet joihin sekoitettu hiiva, sokeri ja suola.

Sekoita.

Lisää jauhot ja sulatettu rasva.

Sekoita taikina ja taputa se pellille leivinpaperin päälle litteäksi jauhotetuin käsin.

Kohota 30min.

Lämmitä uuni 225 asteiseksi.

Painele oliivit leipään.

Voitele ennen tai jälkeen leipä oliiviöljyllä, johon voit lisätä kuivattuja yrttejä.

Paista uunissa keskitasolla noin 15min.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Kekki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2988g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g30g0kcal0g0g0g0g
Sokeri 120g485kcal0g119.4g0g0g
Vehnälese Elovena plus (Raisio), annos 20g Kuitua 49%398g996kcal55.8g43.8g22.3g195.2g
Kuivahiiva, annos 11g110g395kcal49.3g43.8g6.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3237g11108kcal329.9g2266.1g38.8g113.3g
Oivariini, 60 (100g)299g1644kcal3g3g179.3g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g299g2630kcal0g0g298.8g0g
Oliivi musta kivetön (Pirkka)199g237kcal1.8g8.8g25.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g34988kcal879.6g4969.8g1143.4g617g
Valittu annoskoko7680g17494kcal439.8g2484.9g571.7g308.5g
Annoskoko puolitettuna3840g8747kcal219.9g1242.5g285.9g154.3g
Arvot/100g100g228kcal5.7g32.4g7.4g4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100531