Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1920g2739kcal240g5.8g196.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki1600g896kcal136g80g3.2g0g
Fiber husk (1rkl=10g)160g16kcal2.4g0g1g136g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g320g1834kcal56.6g22.4g158.7g37.8g
Kauralese 800g2880kcal144g364.8g61.6g140g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g800g4800kcal168g52.8g432g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%1920g4416kcal556.8g48g230.4g0g
Leivinjauhe 160g281kcal8.3g60.5g0g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g35723kcal2624.2g1268.6g2167.4g629.2g
Valittu annoskoko7680g17861kcal1312.1g634.3g1083.7g314.6g
Annoskoko puolitettuna3840g8931kcal656.1g317.2g541.9g157.3g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658