Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 1920g347kcal10.8g48g7.7g13.4g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1920g7488kcal0g1881.6g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g1920g538kcal11.5g114.2g3.8g48g
Raparperi 1920g647kcal13.2g105.6g1.9g26.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g18038kcal71g4298.8g26.8g176.6g
Valittu annoskoko7680g9019kcal35.5g2149.4g13.4g88.3g
Annoskoko puolitettuna3840g4510kcal17.8g1074.7g6.7g44.2g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731