Xtravaganza-kastike

Sekoita öljyt ja etikka.

Mausta yrttisuolalla ja esim.

kurkumalla, puristetulla valkosipulinkynnellä, raastetulla inkiväärillä, pienellä määrällä piparjuuriraastetta tai tuoreita yrttejä.

Käytä 1 rkl (15 g) per ateria tuoresalaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 25 annosta ja yksi annos painaa n. 15 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oliiviöljy 910g8043kcal0g0g909.5g0g
Pellavansiemenöljy1819g16371kcal0g0g1818.9g0g
Rypälesiemenöljy paistamiseen ja salaatteihin (La tourangelle), annos 10g910g728kcal0g0g81.9g0g
Viinietikka 4042g836kcal0g20.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g51953kcal0g40.4g5620.6g0g
Valittu annoskoko7680g25976kcal0g20.2g2810.3g0g
Annoskoko puolitettuna3840g12988kcal0g10.1g1405.2g0g
Arvot/100g100g338kcal0g0.3g36.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180233