Mustikkapiirakka Anrin pohjalla

Sulata rasva ja lisää maito, kiehauta ja jäähdytä.

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Lisää jauhot ja neste.

Kaada vuokaan ja laita päälle mustikat.

Paista 250 C 20-30 minuuttia

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Neppari74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, Kokki Kultamuna 58g/kpl931g1220kcal121.1g4.7g80.1g0g
Sokeri 1365g5540kcal0g1363.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1309g4491kcal133.4g916.1g15.7g45.8g
Leivinjauhe 60g106kcal3.1g22.8g0g0.3g
Voi 602g4368kcal7.2g2.4g489.6g0g
Maito, Kevyt1004g462kcal32.1g48.2g15.1g0g
Mustikka metsä- 2409g1060kcal12g154.2g14.5g79.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g34495kcal617.8g5024g1230g251.2g
Valittu annoskoko7680g17247kcal308.9g2512g615g125.6g
Annoskoko puolitettuna3840g8624kcal154.5g1256g307.5g62.8g
Arvot/100g100g225kcal4g32.7g8g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=189149