Karppaajan pekonisipulimunakas

Riko kananmunat (6kpl) kulhoon ja vatkaa hieman kuohkeutta.

Kuori yksi normaalikokoinen sipuli ja pilko pieneksi.

Kuori yksi valkosipulinkynsi ja pilko pieneksi.

Leikkaa n.5 siivua pekonia pienemmiksi paloiksi.

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli voissa.

Kun sipulit on kuullotettu ja pekoni ruskistettu, mausta mustapippurilla.

Suolaa ei välttämättä kannata lisätä, kun pekoni on itsessään aika suolaista.

Lisää vatkatut munat tasaisesti ja paista kunnes pinta on hieman kostea.

Lisää juustoraaste ja laita uuniin grillivastusten alle siten, että pinta tulee ruskeaksi.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl3960g5148kcal518.8g11.9g328.7g0g
Pekoni rasvainen 1044g3925kcal125.3g0g386.3g0g
Sipuli (kuorittu)1008g272kcal13.1g48.4g2g17.1g
Valkosipuli 48g52kcal3.8g7.8g0.3g1g
Oltermanni, perinteinen1380g4968kcal345g0g400.2g0g
Suola, annos 3g36g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 24g67kcal2.6g9.2g0.8g6.4g
Voi (perinteinen meijerivoi)180g1296kcal0.2g0.2g144g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g31457kcal2017.6g155g2524.6g49g
Valittu annoskoko7680g15728kcal1008.8g77.5g1262.3g24.5g
Annoskoko puolitettuna3840g7864kcal504.4g38.8g631.2g12.3g
Arvot/100g100g205kcal13.1g1g16.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210338