Mantelileipä (rahka) - karppi - sovellettuSCD

Ensin kosteat aineet kulhoon ja sekaisin, sitten kuivat aineet perään, sekoitus ja uuniin 175 astetta n. 30 min

Annoksesta tulee 19 kpl keskimäärin 32g/kpl valmispaino siis.

Painohävikki valmistuksessa n. 20%. => punnittu valmispaino + 20% = raakapaino eli se joka tallennetaan kalorilaskuriin.

Näitä voi syödä myös makeana kahvileipänä kun laittaa päälle jotain makeaa, NAM!

Juuri valmistuneesta taikinasta kun nostaa nokareita pellille, ei tarvitse taputella, leviävät uunissa itsestään littanoiksi.

Noin 10 min odottelua ja saat nokareista enemmän oikean sämpylän oloisia, nyt kannattaa hieman muotoillakin, niin saat pyöreitä ja tasaisia.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 1514g2159kcal189.2g4.5g155.2g0g
Maitorahka, maustamaton (Valio) 250 g, 1 purkki2523g1615kcal277.5g106g10.1g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)51g10kcal0g3.3g0g0g
Parmesan formaggio da pasta273g1245kcal109g0g89.9g0g
Leivinjauhe 40g71kcal2.1g15.3g0g0.2g
Manteli 2119g13052kcal509.9g139.9g1144.4g152.6g
Rypsiöljy 212g1874kcal0g0g211.9g0g
Ruokasuola jodioitu 20g0.5kcal0.1g0g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 353g1141kcal102.4g24.7g70.6g108.1g
Seesaminsiemen, kuorineen 283g1905kcal76g19.5g163.9g34.8g
KauraKuitunen (Hirvelä)293g360kcal21.1g47.1g9.7g204g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g46868kcal2574.6g720.6g3711.4g999.4g
Valittu annoskoko7680g23434kcal1287.3g360.3g1855.7g499.7g
Annoskoko puolitettuna3840g11717kcal643.7g180.2g927.9g249.9g
Arvot/100g100g305kcal16.8g4.7g24.2g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238385