Kesäkurpitsanyytti

Leikkaa alumiinifoliosta 4 isoa palaa nyyttejä varten.

Kuori omena ja päärynä.

Leikkaa kesäkurpitsa, omena ja päärynä n. 1,5 * 1,5 cm kuutioiksi ja jaa 4 nyyttiin.

Ripottele päälle aromisuolaa (Aromat) ja laita reilu ruokalusikallinen tuorejuustoa päälle.

Ripottele vielä n. ruokalusikallinen Auramurua päälle ja sulje nyytit.

Kypsennä uunissa n. 225 astetta tai grillissä n. 20-30 minuuttia riippuen siitä, kuinka kypsiksi haluat kasvikset.

Ylikypsä mössö on aivan taivaallista!
Niille, jotka eivät pidä homejuustosta voi käyttää myös maustamatonta tai yrtti-tuorejuustoa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 240 grammaa

Cattleya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 3200g578kcal17.9g80g12.8g22.4g
Omena, keskikokoinen 200g1600g544kcal3.2g113.6g4.8g28.8g
Päärynä kuorittu 1600g694kcal5g128g1.6g62.4g
Valio Viola sinihome tuorejuusto800g1280kcal64g32g104g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g480g1248kcal129.6g0g81.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g8686kcal439.4g707.2g409.6g227.2g
Valittu annoskoko7680g4343kcal219.7g353.6g204.8g113.6g
Annoskoko puolitettuna3840g2172kcal109.9g176.8g102.4g56.8g
Arvot/100g100g57kcal2.9g4.6g2.7g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243849