Porkkanakakku

Vatkaa munat, lisää makeutusneste ja voisula sekä yhdistetyt kuivat aineet ja porkkanaraaste.

Levitä noin sentin paksuiseksi levyksi leivinpaperitetulle vuualle.

Paista 200 asteessa noin 15 min.

Täytä kakku puolella täytteestä ja kuorruta lopulla.

Kakusta tulee aika pieni, joten isommalle porukalle kannattaa ohje ainakin tuplata.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Tanjaa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu1358g1711kcal149.4g4.1g122.2g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g30g0kcal0g0g0g0g
Voi 999g7245kcal11.9g4g811.9g0g
Hasselpähkinäjauhe meira (Meira), annos 70g999g609kcal139.8g30g599.2g0g
Leivinjauhe 150g263kcal7.8g56.6g0g0.7g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g150g545kcal5.2g119.2g5.2g0g
Porkkanaraaste 200g1997g539kcal12g105.9g4g49.9g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1997g3196kcal159.8g79.9g259.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g28218kcal971.8g799.4g3604.4g101.2g
Valittu annoskoko7680g14109kcal485.9g399.7g1802.2g50.6g
Annoskoko puolitettuna3840g7055kcal243g199.9g901.1g25.3g
Arvot/100g100g184kcal6.3g5.2g23.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=255749