Rahkabroileripiirakka

Sulata pohja ohjeen mukaan, paista 10 min/200 C uunin alatasolla.

Taputtele taikina piirakkavuokaan.

Paloittele paistettu file, kuori ja viipaloi sipuli.

Sekoita nämä rahkan kanssa, levitä piirakkataikinan päälle, lisää kirsikkatomaatit.

Paista 15-20 min/200 C. Tällä ohjeella tulee varsin tulinen versio, makua voi "laimentaa" perusrahkalla maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Naksu70
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisperunataikinapohja (Sunnuntai), annos 400g3200g11840kcal144g992g800g118.4g
Kanafile (Kariniemi), annos 110g1280g1408kcal294.4g0g26.9g0g
Sipuli (kuorittu)400g108kcal5.2g19.2g0.8g6.8g
Maustettu rahka makea & tulinen (Valio), annos 100g1600g2240kcal123.2g192g112g0g
Kirsikkatomaatti (Pirkka)1200g240kcal7.2g42g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g31672kcal1148g2490.4g1886.6g250.4g
Valittu annoskoko7680g15836kcal574g1245.2g943.3g125.2g
Annoskoko puolitettuna3840g7918kcal287g622.6g471.7g62.6g
Arvot/100g100g206kcal7.5g16.2g12.3g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=263822