Kasviskeitto

Kiehauta vesi ja liemikuutio, kuori ja paloitele kasvikset ja lisää liemeen.

Keitä pehmeiksi, lisää tomaattimurska ja vetäse sauvasekoittimella sileäksi.

Mausta yrteillä ja pippurilla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Satua63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 3005g0kcal0g0g0g0g
Kesäkurpitsa zucchini 871g157kcal4.9g21.8g3.5g6.1g
Porkkana 1022g334kcal6.3g56.8g2g26.1g
Sipuli (kuorittu)391g106kcal5.1g18.7g0.8g6.6g
Palsternakka 331g210kcal1.7g39g1.3g14.9g
Paprika, punainen180g46kcal1.6g8.3g0.7g3.6g
Parsakaali brokkoli 511g179kcal23.6g10g1.5g12.8g
Valkosipuli 42g46kcal3.3g6.9g0.3g0.9g
Tomaattimurska 1262g371kcal7.1g66.9g2.5g24g
Kasvisliemikuutio 66g201kcal6.3g8.9g15.5g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g3301kcal119.8g474.6g56.2g192.2g
Valittu annoskoko7680g1650kcal59.9g237.3g28.1g96.1g
Annoskoko puolitettuna3840g825kcal30g118.7g14.1g48.1g
Arvot/100g100g22kcal0.8g3.1g0.4g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271820