Pitaleipä

Mittaa kaikki aineet pataan, käytä 8 min. Anna taikinan levätä peitettynä kunnes se on noussut 2 kertaiseksi.

Paloittele 21 kpl 120g paloja, riivaa pyöreäksi.

Anna levätä 10 min peitettynä.

Kaulaa pyöreiksi leiviksi, vahvuus n. 50mm.

Paista heti, uunin lähtölämpö 240, laske 225 asteeseen.

Aika 8 min. ( kiertoilmauuni)

Reseptistä tulee n. 21 annosta ja yksi annos painaa n. 120 grammaa

Leipurihiiva
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi3054g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 183g137kcal24g2g0.7g12.6g
Suola, annos 3g76g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy classico (Bertolli)153g1374kcal0g0g152.7g0g
Hiivaleipäjauho, Pouta, 1 dl4214g14328kcal590g2697g130.6g231.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g31677kcal1228g5398g568g488.8g
Valittu annoskoko7680g15839kcal614g2699g284g244.4g
Annoskoko puolitettuna3840g7919kcal307g1349.5g142g122.2g
Arvot/100g100g206kcal8g35.1g3.7g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=331108