Taivaallinen katkarapumunakas

Kananmunat rikotaan kulhossa haarukalla, lisätään vesi ja vispataan sekaisin.

Munaseos paistetaan pannulla, jossa liru öljyä.

Käännetään.

Katkaravut ripotellaan munakkaalle ja käännetään "suppuun", annetaan olla hetki (liesi sammutettuna), että sulavat, mutta eivät sitkistyisi.

Kermakastike: kermaa sekoitellaan kattilassa 10-15 min. tai kunnes seos paksunee.

Itse käytin hylävispiä, joten se ei sovellu kuumentamiseen (ei paksuunnu), mutta lisäsin siihen nokareen Koskenlaskijaa.

Lopuksi lisätään n. 1tl margariinia (voita) ja tilli.

Kaadetaan munakkaan päälle.

Ja a´vot! :P

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 320 grammaa

Sparkly
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, keitetty 2640g3766kcal330g7.9g270.6g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g360g3240kcal0g0g360g0g
Vesi720g0kcal0g0g0g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl2400g8640kcal48g64.8g912g0g
Katkarapu 720g493kcal104g0g7.9g0g
Tilli mauste120g20kcal1.7g1.2g1g0g
Margariini 60%, keiju normaalisuolainen 240g1274kcal0.7g1.2g144g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g480g1344kcal91.2g0.1g105.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g37553kcal1151.2g150.4g3602.2g0g
Valittu annoskoko7680g18777kcal575.6g75.2g1801.1g0g
Annoskoko puolitettuna3840g9388kcal287.8g37.6g900.6g0g
Arvot/100g100g245kcal7.5g1g23.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=357646