Paistettu jauheliha

400 grammaa naudan jauhelihaa 10%
n.150 gramman sipuli
1 tl suolaa
0,5 tl pippurisekoitusta
1 rkl rapsiöljyä
2 dl vettä

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 192 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g4000g6800kcal760g0g400g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g150g1350kcal0g0g150g0g
Sipuli (kuorittu)1470g397kcal19.1g70.6g2.9g25g
Suola, annos 3g50g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Vesi, vesijohtovesi 2000g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g17150kcal1560.4g148.8g1106.4g55.4g
Valittu annoskoko7680g8575kcal780.2g74.4g553.2g27.7g
Annoskoko puolitettuna3840g4288kcal390.1g37.2g276.6g13.9g
Arvot/100g100g112kcal10.2g1g7.2g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=391022