Mandariinikakku

Kuori mandariinit ja kalttaa niistä valkea-aines pois.

Pilko pieniksi kuoret ja purista mehu mandariineista.

Vaahdota munat ja sokeri.

Llisää siihen öljy varovasti sekoittaen.

Lisää kuivat aineet jossa on mandariininkuoren palat mukana sekoitettuna jauhoihin.

Kaada mandariinimehu taikinaan - tarkaista taikinan löysyys.

Jos liian vetelää lisää vähän jauhoja.

Saa olla valuvaa mielellään - tulee pehmeämpi.

Voitele 3 vuokaa ja kaada taikina niihin.

Paista n. tunti 175 asteessa.

Reseptistä tulee n. 75 annosta ja yksi annos painaa n. 48 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mandariini (kuorineen)1165g385kcal4.7g78.1g3.5g17.5g
Kananmuna, punnittu kuorineen (käsittelemätön)3390g4715kcal376.3g13.6g352.5g0g
Sokeri 1261g5117kcal0g1259.3g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g53g212kcal0g52.4g0g0g
Leivinjauhe 53g93kcal2.8g20g0g0.3g
Vehnäjauho puolikarkea 1377g4725kcal140.3g964g16.5g48.2g
Rypsiöljy 381g3372kcal0g0g381.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g37238kcal1048.2g4774.8g1507.8g132g
Valittu annoskoko7680g18619kcal524.1g2387.4g753.9g66g
Annoskoko puolitettuna3840g9309kcal262.1g1193.7g377g33g
Arvot/100g100g242kcal6.8g31.1g9.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=445566