Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g5784g5495kcal462.7g809.8g40.5g462.7g
Sipuli (kuorittu)562g152kcal7.3g27g1.1g9.6g
Valkosipuli 129g139kcal10.2g21g0.8g2.7g
Oliiviöljy 562g4973kcal0g0g562.3g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g161g32kcal0g10.4g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka482g395kcal16.4g91.6g4.8g4.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g22372kcal993.2g1919.6g1219g959.6g
Valittu annoskoko7680g11186kcal496.6g959.8g609.5g479.8g
Annoskoko puolitettuna3840g5593kcal248.3g479.9g304.8g239.9g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678