Pastasalaatti Tonnikalaa ja paprikaa

Keitä pastaa. 500 g tuli mulla toi 1200 g valmista Fusillaa.

Huuhtele kylmällä vedellä ja valuta vedet pois.

Sotke pastan sekaan muut ainekset ja mausta oman maun mukaan.

Pippurilla, suolalla ja muilla herkuilla.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 113 grammaa

Lidedeli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pasta/spagetti keskiarvo, keitetty4800g6720kcal247.7g1342.1g32.6g163.2g
Sinappikurkkusalaatti, Pirkka, 380g800g720kcal6.4g152g8.8g0g
Paprikasalaatti, Pirkka800g232kcal8g52g0g0g
Tonnikala öljyssä 560g1063kcal151.9g0g50.4g0g
Kermaviili,kevyt (Pirkka), annos 200g720g576kcal18.7g28.8g43.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g18622kcal865.4g3149.8g270g326.4g
Valittu annoskoko7680g9311kcal432.7g1574.9g135g163.2g
Annoskoko puolitettuna3840g4655kcal216.4g787.5g67.5g81.6g
Arvot/100g100g121kcal5.6g20.5g1.8g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=465340