Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,31504g977kcal165.4g63.1g4.5g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)752g5413kcal0.8g0.8g601.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 782g2683kcal79.7g547.3g9.4g27.4g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.4g0g0.2g
Parsakaali, pakaste, Apetit1203g253kcal39.7g22.9g0g30.1g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g1203g2225kcal264.6g24.1g120.3g0g
Kananmuna kuoreton 992g1416kcal124g3g101.7g0g
Kuohukerma,valio,2dl1203g4090kcal24.1g36.1g421g0g
Oregano, kuivattu 12g37kcal1.3g2.6g1.2g5.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15360g34290kcal1402.4g1422.6g2519g125.6g
Valittu annoskoko7680g17145kcal701.2g711.3g1259.5g62.8g
Annoskoko puolitettuna3840g8573kcal350.6g355.7g629.8g31.4g
Arvot/100g100g223kcal9.1g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245