Kevyt kalapaistos

Leikkaa munakoiso, tomaatit, sipuli ja kesäkurpitsa ohuehkoiksi viipaleiksi.

Laita uunipellille reilu pala leivinpaperia ja asettele kasvikset vuorotellen limittäin kahteen riviin leivinpaperin päälle.

Jauha päälle suolaa ja mustapippuria sekä n. ruokalusikallinen oliiviöljyä.

Suolaa kevyesti kalafileet ja asettele ne kasvispedille.

Hienonna paprika ja valkosipulinkynnet pieneksi silpuksi ja ripottele kalaileiden päälle.

Lorauta vielä n. 1 rkl oliiviöljyä.

Nosta leivinpaperin sivut ylös ja taittele koko annos tiiviiksi paketiksi.

Paista 175 asteisessa uunissa n. 30 min. Silppua tuoreet yrtit salaatiksi ja mausta sitruunamehulla.

Ota kala uunista ja ripottele päälle yrttisalaattia.

Tarjoile maalaispatongin kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pimpula87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Siika, 1 filee= 75g1349g1349kcal232.1g0g45.9g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g900g183kcal5.4g34.2g2.7g12.6g
Munakoiso 1349g302kcal6.7g41.8g2.7g33.7g
Sipuli (kuorittu)225g61kcal2.9g10.8g0.4g3.8g
Kesäkurpitsa zucchini 1574g284kcal8.8g39.4g6.3g11g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g32g33kcal2.5g5.1g0.2g0.6g
Paprika punainen 765g224kcal7.2g34.4g3.1g14.5g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g121g1073kcal0g0g121.4g0g
Basilika, tuore68g27kcal2.1g3.4g0.5g2.6g
Tilli, tuore 270g81kcal10g2.4g2.2g5.7g
Persilja 270g74kcal3.7g3g0.5g21.6g
Ruohosipuli, tuore225g61kcal3.1g8.5g1.3g2.5g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 540g144kcal2.2g7.7g3.9g9.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15372g7790kcal573.4g381.4g382.2g236.8g
Valittu annoskoko7686g3895kcal286.7g190.7g191.1g118.4g
Annoskoko puolitettuna3843g1947kcal143.4g95.4g95.6g59.2g
Arvot/100g100g51kcal3.7g2.5g2.5g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=269411