Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)97g26kcal1.3g4.7g0.2g1.7g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen112g39kcal0.2g9.2g0.1g1.7g
Kalaliemikuutio 5g15kcal0.5g1.7g0.7g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 300g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 5g5.4kcal0.4g0.8g0g0.1g
Katkarapu 125g85kcal18g0g1.4g0g
Flora kevyt ruoka 7%125g106kcal1.2g5.6g8.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1539g556kcal43.2g44g22.2g7.2g
Valittu annoskoko769g278kcal21.6g22g11.1g3.6g
Annoskoko puolitettuna385g139kcal10.8g11g5.6g1.8g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.9g1.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123181