Unkarilainen munakas

1. Tee täyte: leikkaa makkara ohuiksi, alle sentin paksuisiksi viipaleiksi.

Pilko pekoni tai kinkku pieniksi kuutioiksi.

Paista makkaraviipaleet ja kinkku/pekonikuutiot paistinpannulla.

2. Lisää nokare voita, renkaiksi leikattu sipuli, viipaloidut paprikat ja lohkotut tomaatit.

Hauduta miedolla lämmöllä n. 5 min.
3. Mausta suolalla ja paprikajauheella.

Siirrä täyte sivuun odottamaan, peitä foliolla tai kannella jotta se pysyy lämpimänä.

4. Tee munakkaat: Sekoita esim.

kulhossa munat, kerma, suola ja paprikajauhe.

Tästä munakasmassasta tulee yhteensä neljä munakasta.

5. Kuumenna paistinpannussa hieman voita ja kaada neljäsosa munakasmassasta pannuun.

Kun munakas on hyytynyt, kaada sen päälle neljännes täytteestä.

6. Tee loput kolme munakasta valmiiksi kuten kohdassa viisi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 342 grammaa

Switchback
AineksetMääräEnergiaPHRK
Krakovanmakkara (Pirkka)84g177kcal11.8g0.5g14.3g0g
Pekoni, paistettu 28g145kcal4.6g0g14.2g0g
Sipuli 31g9kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Paprika punainen 48g14kcal0.4g2.1g0.2g0.9g
Paprika vihreä 48g10kcal0.4g1.2g0.1g0.9g
Tomaatti 211g48kcal1.2g7.3g0.6g3g
Voi 11g82kcal0.1g0g9.1g0g
Suola, annos 3g2.8g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 247g353kcal30.9g0.7g25.4g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 56g186kcal1.1g1.7g19.7g0g
Paprikajauhe 2.2g7.2kcal0.3g0.4g0.3g0.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1539g2061kcal102.4g30.8g168g12.2g
Valittu annoskoko769g1031kcal51.2g15.4g84g6.1g
Annoskoko puolitettuna385g515kcal25.6g7.7g42g3.1g
Arvot/100g100g134kcal6.7g2g10.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128614