Jauhelihakasvissekoitus

Ruskista jauhelihaa, sekoita joukkoon maalaiskasvikset.

Kasvisten ollessa kypsiä lisää joukkoon ketsuppi ja salsakastike, lisää vielä joukkoon "tuorejuustopallot" sekä päälle juustoraaste.

Nosta pannu liedeltä ja nauti :)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Skarppi84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha360g598kcal68.4g0g36g0g
Maalaiskasvikset (Apetit), annos 100g270g76kcal3g13.8g0.8g0g
Pizzajuustoraaste, annos 100g90g314kcal6.3g18g24.3g0g
Creme bonjour salade&aperitif valkos.&yrtti (Creme bonjour), annos 20g18g74kcal1.3g0.4g5.2g0g
Ketsuppi, Felix9g8.1kcal0.1g1.9g0g0g
Salsa medium (Rainbow)23g5.6kcal0.2g1g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1539g2150kcal158.6g70.2g132.6g0.6g
Valittu annoskoko770g1075kcal79.3g35.1g66.3g0.3g
Annoskoko puolitettuna385g537kcal39.7g17.6g33.2g0.2g
Arvot/100g100g140kcal10.3g4.6g8.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=180006