Makaronilaatikko ++

Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli.

Keitä makaronit.

sekoita maito, kerma ja munat (+mausteet)

vesi-desillä voi samalla huuhdella sekoitus astian, ennen kuin kaataa sen makaroonilaatikon joukkoon.

sekoita aineet vuoassa kunnolla.

siivuta päälle tomaattia ja ripottele juustoraaste (+pizza mauste)

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 171 grammaa

Gislafed
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maustettu ruokakerma tomaatti laktoositon (Creme bonjour), annos 200g75g135kcal1.9g6g11.2g0g
Atria naudan paistijauheliha 10% 200g180g306kcal36g0g18g0g
Suola, annos 3g1.1g0kcal0g0g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)187g656kcal24g130.6g3.6g6g
Plus maito (Valio), annos 100g38g15kcal1.9g1.8g0g0g
Kananmuna kuoreton 62g88kcal7.7g0.2g6.3g0g
Ingman Pohjanpoika juusto56g222kcal13.5g1.1g18g0g
Tomaatti, tuore75g15kcal0.4g2.8g0.2g1g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 1.9g2kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1539g2909kcal172.4g291g114.8g16g
Valittu annoskoko770g1454kcal86.2g145.5g57.4g8g
Annoskoko puolitettuna385g727kcal43.1g72.8g28.7g4g
Arvot/100g100g189kcal11.2g18.9g7.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=298445