Perukan gluteeniton pannari

Sekoita aineet ja kaada uunipellille ja uuniin 225° 30min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 154 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 42g26kcal1.2g2g1.5g0g
Kananmuna 50g(kpl)17g21kcal1.8g0g1.5g0g
Rypsiöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Gluteeniton jauhoseos (sunnuntai), 1dl=60g15g52kcal0.5g12.1g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.6g0kcal0g0g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.6g2.5kcal0g0.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g240kcal7g29.8g10g0.8g
Valittu annoskoko77g120kcal3.5g14.9g5g0.4g
Annoskoko puolitettuna39g60kcal1.8g7.5g2.5g0.2g
Arvot/100g100g156kcal4.6g19.4g6.5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=121300