PERUNAVIHANNESLAATIKKO

Voitele pieni vuoka.

Lado vuokaan sekaisin ainekset ja valuta ruokakerma joukkoon.

Mausta esim.

mustapippurilla ja aromisuolalla.

Uunissa 200 asteessa n. puoli tuntia

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuliperunat, Rainbow 750g/pss22g16kcal0.3g3.9g0.1g0g
Parsakaali-kukkakaali-porkkana, pakaste (Rainbow), annos 450g22g4.4kcal0.3g0.6g0g0g
Rypsiöljy Eldorado0.5g4.5kcal0g0g0.5g0g
Broilerpyörykkä, 1kpl (saarioinen)11g22kcal1.5g1.3g1.2g0g
Ruokakerma kevyt 4% (Rainbow), annos 200g22g13kcal0.2g1.1g0.9g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g120kcal4.6g13.8g5.4g0.2g
Valittu annoskoko77g60kcal2.3g6.9g2.7g0.1g
Annoskoko puolitettuna38g30kcal1.2g3.5g1.4g0.1g
Arvot/100g100g78kcal3g9g3.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=214372