Parsakaali-kukkakaaligratiini

Laita soijarouhe ohjeen mukaan turpoamaan.

Paista soijarouhe ja mausta.

Paloittele ja keitä kaalit.

Mausta suolalla.

Valmista kastike.

Levitä kaalit voideltuun vuokaan.

Kaada kastike päälle.

Ripottele pinnalle juustoraastetta.

Kuorruta uunissa 225-250 astetta ja 10min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Mk87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Parsakaali brokkoli 15g5.1kcal0.7g0.3g0g0.4g
Kukkakaali 17g4kcal0.3g0.4g0.1g0.4g
Oivariini, 751.2g7.9kcal0g0g0.9g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Maito, Kevyt8.3g3.8kcal0.3g0.4g0.1g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.5g3.2kcal0.3g0g0.2g0g
Mozzarellajuustoraaste, raastettu (Rainbow), annos 175g7.3g22kcal1.9g0.1g1.5g0g
Kesäkurpitsa8.3g1.4kcal0g0.2g0.1g0.1g
Tumma soijarouhe, risetti4.2g12kcal2.1g1.4g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g127kcal11.4g7.4g5.8g1.8g
Valittu annoskoko77g64kcal5.7g3.7g2.9g0.9g
Annoskoko puolitettuna39g32kcal2.9g1.9g1.5g0.5g
Arvot/100g100g83kcal7.4g4.8g3.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=243096