Makaronilaatikko kevytjauhelihasta

1. Laita makaronit esikeittymään runsaaseen veteen.

Lisää hieman suolaa.

2. Raasta porkkanat.

3. Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla, sekoita mukaan raastettu porkkana.

4. Valuta makaroni ja sekoita jauhelihan sekaan.

5. Voitele vuoka kevyesti ruokaöljyllä ja laita makaroni-jauhelihaseos sinne.

6. Sekoita munat, maito ja vesi, ja kaada ne vuokaan niin, että makaroni-jauhelihaseos peittyy.

Lisää nestettä tarvittaessa.

Sekoita.

7. Paista 225 asteisessa uunissa n. 30 minuuttia.

Anna vetäytyä hetki ennen syömistä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 308 grammaa

Myrrde
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, kevyt, 10% (Atria), annos 400g17g28kcal3.2g0g1.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Laktoositon maitojuoma rainbow (Kanslink food oy), annos 179g17g4.2kcal0.5g0.5g0g0g
Makaroni (myllynparas raaka)17g58kcal2.1g11.6g0.3g0.5g
Vesi, vesijohtovesi 13g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 4.2g1.4kcal0g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g211kcal13.8g24.6g5.8g1.2g
Valittu annoskoko77g105kcal6.9g12.3g2.9g0.6g
Annoskoko puolitettuna39g53kcal3.5g6.2g1.5g0.3g
Arvot/100g100g137kcal9g16g3.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=322908