Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore44g12kcal0.3g2.5g0.1g1.1g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g5.8g16kcal1.1g0g1.3g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g11g4.3kcal0.4g0.3g0.2g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%11g18kcal0.3g0.3g1.6g0g
Kananmuna kuorineen punnittu5.1g6.4kcal0.6g0g0.5g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g114kcal5.4g6.2g7.4g2.2g
Valittu annoskoko77g57kcal2.7g3.1g3.7g1.1g
Annoskoko puolitettuna39g28kcal1.4g1.6g1.9g0.6g
Arvot/100g100g74kcal3.5g4g4.8g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727