Herkullinen pääsiäisen hernekeitto

Ruskista sipuli ja paista suikaleet.

Lisää hernekeitto ja vesi.

Anna kypsyä ja mennä muhennokseksi.

Lisää lopuksi kerma, tuorejuusto ja mausta sipulilla sekä basilikalla.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1645 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hernekeitto, perinteinen (Jalostaja, 435g)40g46kcal2.4g5.6g1.6g1.2g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)0.9g0.3kcal0g0g0g0g
Naudan paistisuikale (Tamminen), annos 350g16g22kcal3.6g0g0.8g0g
Kerma, ruoka 15% Flora2.3g3.5kcal0g0.1g0.4g0g
Sinappi 0.9g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Oliiviöljy 0.7g6.2kcal0g0g0.7g0g
Tuorejuusto, rasvaa 30 %, vähälaktoosinen 1.9g5.8kcal0.1g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g170kcal12.2g11.8g8.4g2.4g
Valittu annoskoko77g85kcal6.1g5.9g4.2g1.2g
Annoskoko puolitettuna39g43kcal3.1g3g2.1g0.6g
Arvot/100g100g110kcal7.9g7.7g5.5g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=172860