Riitan Kukkakaali - jauhelihavuoka

Keitä kukkakaalinuput vedessä jossa on 1 tl suolaa n. 5min
Ruskista jauheliha pannulla oliiviöljyssää( n. 1 rkl) ja lisää mukaan pilkottu sipuli ja mausta hyvin esim.

paprika, suola timjami.

Kuori kesäkurpitsa ja viipaloi, sekä viipaloi myös tomaatit.

Laita isoon vuokaa pohjalle esikeitetyt kukkakaalinuput ja kokoa päälle ruskistettu jauhelihasipuliseos ja sen jälkeen kurpitsaviipaleet ja päällimmäiseksi tomaattiviipaleet.

pinnalle kaadetaan kolmen juuston ruokakerma ja mustapekkaruokakerma.

Laita uuniin 200 ja 1tunti

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 494 grammaa

Backinblogi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kukkakaali 13g3.1kcal0.2g0.3g0g0.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal2g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)7.8g2.1kcal0.1g0.4g0g0.1g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g13g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.4kcal0.1g0.3g0.1g0.1g
Oliiviöljy 0.4g3.2kcal0g0g0.4g0g
Kolmen juuston ruokakerma (Valio), annos 250g6.5g7.8kcal0.2g0.2g0.7g0g
Ruokakerma mustapekka (Valio), annos 250g13g16kcal0.3g0.6g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana154g108kcal6g4.6g7g1.4g
Valittu annoskoko77g54kcal3g2.3g3.5g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g27kcal1.5g1.2g1.8g0.4g
Arvot/100g100g70kcal3.9g3g4.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=432482