Lihamureke

Anna keittoaineksien, korppujauhon ja kermaviilin turvota 5 min. Lisää muna, mausteet, jäinen hemapa, ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Levitä murekeseos uunivuokaan. 200 astetta ja n. 40 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 206 grammaa

Basso76
AineksetMääräEnergiaPHRK
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprikasekoitus, keitetty 9g10kcal0.3g1.7g0.1g0.3g
Kananmuna kuorineen punnittu 5.2g6.5kcal0.6g0g0.5g0g
Kermaviili, kevyt (Arla), annos 100g19g11kcal0.7g1.4g0.4g0g
Ranskalainen sipulikeittopussi (blå band)4.6g17kcal0.3g3.5g0.2g0.3g
Korppujauho 2g7.2kcal0.2g1.5g0g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha38g62kcal7.1g0g3.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana155g227kcal18.4g16.2g9.8g1.4g
Valittu annoskoko77g113kcal9.2g8.1g4.9g0.7g
Annoskoko puolitettuna39g57kcal4.6g4.1g2.5g0.4g
Arvot/100g100g146kcal11.9g10.5g6.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=91676